Levering 3-5 hverdage - Gratis fragt ved køb over 1.000 kr til PakkeShop

Hurtig svartid & personlig service

Vores historie

Søvn er altafgørende for, at et spædbarn kan udvikle sig, og vokse som det skal. Da vi selv blev forældre første gang, oplevede vi hvor hårdt det kan være, når ens barn ikke sover. Vi havde på forhånd købt en dyr slyngevugge, men den slog ikke rigtig til som ønsket, og vi kunne ikke forlade vores datter som kun ville sove i bevægelse.

Vi sov begge ikke ordentligt om natten i lang tid, og vi kunne trods den konstante træthed heller ikke sove om dagen.

Det udløste en trist følelse i os begge, som medførte manglende overskud til dagens vigtige gøremål, irritation og småkonflikter oveni skyldfølelsen, at vi begge ikke længere havde overskud til at være de forældre, vi begge så inderligt ønskede at være.

Et produkt vi selv ønskede

Da vi erfarede at de eksisterende produkter på markedet ofte var dyre og blev solgt til overpris, besluttede vi netop at starte Zleepii og udvikle vores egen vuggemotor og slyngevugge. Især vores nye 2.0 linje er vi meget stolte af, da både slyngevugge og vuggemotor har fået en kæmpe opgradering i form af bedre og allergivenlige materialer, samt en mobil vuggemotor, så man ikke er nødsaget til at være tæt på en stikkontakt.

Vi ønsker at hjælpe så mange babyer og forældre som muligt, med produkter til en mere overkommelig pris, så alle småbørnsfamilier kan være med, da vi mener at en slyngevugge med motor ikke er “nice to have” men “need to have”.

Zleepii’s produkter er lavet med stor fokus på den bedste kvalitet, da vi også selv har benyttet produkterne på vores to børn.

Vi bestræber os altid på at yde den bedste og mest personlige kundeservice, og vi behandler hver en enkel kunde som var det os selv.

Husk, du kan spare penge ved at købe en af vores kombipakker.

Kurv

Ikke flere produkter tilgængelige til køb