Levering 3-5 hverdage - Gratis fragt ved køb over 1.000 kr til PakkeShop

Hurtig svartid & personlig service

Handelsbetingelser

1.0 Betaling
Du kan betale med Visa/Dankort, Mastercard, Mobilepay eller Viabill/AnyDay Kreditkortgebyr betales af køber.

Anyday betalingsmuligheden er tilgængelig for køb på 300,- DKK eller mere. Når du vælger at betale med Anyday, trækker vi den første betaling, når din vare afsendes. Efterfølgende vil du betale en månedlig ydelse den sidste hverdag i hver måned. Antallet af månedlige ydelser starter fra fire måneder og kan variere afhængigt af din valgte betalingsplan. Størrelsen på hver ydelse bestemmes af din ordres samlede beløb, din valgte flexydelse og den specifikke betalingsplan, du har valgt. Husk, at hvis du betaler alle rater til tiden, påløber der ingen renter eller gebyrer. Skulle du returnere dit køb, vil din aftale med Anyday automatisk blive annulleret. Yderligere detaljer og vilkår for brug af Anyday kan findes her: https://da.anyday.io/terms-conditions/shopper

Alle priser er inkl. moms.
Der tages forbehold for udsolgte varer. tastefejl, etc.
Beløbet hæves på dit kort ved bestilling af varen.
 
2.0 Levering
Det koster fra 50 kr at få tilsendt vores varer via GLS,
Vi sender din ordre senest 1-3 hverdage på alle hverdage efter betalingen er modtaget - medmindre andet er oplyst såsom evt. forudbestillingsvarer.
Du modtager den nødvendige leveringsinformation på mail. 
For levering i udlandet kontakt os på mail.
Evt. refundering betaler kunden selv for.

Zleepii ApS er ikke ansvarlig for manglende eller forsinket opfyldelse af aftaler, der skyldes force majeure, som ligger udenfor Zleepii ApS’ kontrol, og som vil kunne forsinke eller forhindre leveringen af en vare. Den dertil udskudte leveringstid anses i enhver henseende for rettidig.

3.0 Fortrydelsesret
Du kan fortryde dit køb indenfor 14 dage,
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare.
 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse af varen give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved kontakt@zleepii.dk - I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. 
                                                                                                                        
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

4.0 Returnering ved fortrydelse
Du skal sende din vare retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Emballagen skal være ubrudt og varen ubrugt ellers tages varen ikke retur. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du får ikke fragten for leveringen af din vare refunderet.

Vi modtager kun returvarer sendt med omdeling, da vi ikke modtager eller afhenter returpakker til pakkeshop mv.

Pakken skal sendes til:
Zleepii ApS
Engen 5
6000 Kolding

Ved returnering og fortrydelse bærer du det fulde ansvar for, at produktet er pakket forsvarligt, da du bærer ansvaret for produktet fra modtagelse til varen er leveret på returadressen. 
Manglende original emballage kan udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Vedlæg udfyldt returformular for korrekt håndtering.

5.0 Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der forventes, når varen har været brugt efter hensigten i 14 dage. 
Hvis varen er anvendt udover hvad der er beskrevet ovenfor eller anvendt i strid med manualen, betyder det, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens værdi.

6.0 Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Når vi har modtaget pakken, refunderes det aktuelle beløb til det betalingskort, der er anvendt til betalingen. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur.

7.0 Hvis du fortryder købet
Du står selv for omkostningerne forbundet med at sende varen retur, og vi forbeholder os retten til kun at modtage returvarer sendt med omdeling, da vi ikke modtager eller afhenter returpakker til pakkeshop mv.

Pakken skal sendes med omdeling til:
Zleepii ApS
Engen 5
6000 Kolding
Mærkes med: Ordrenummer, navn, mobilnummer & email.

Vedlæg udfyldt returformular for korrekt håndtering.

8.0 Reklamation
Købeloven giver dig 2 års reklamationsret, med undtagelse af sliddele fra den dag du køber din vare.

Er der tale om en gyldig reklamation iht. gældende regler og love samt pågældende accepterede handelsvilkår, så skal Zleepii ApS altid have motoren tilsendt til obligatorisk kontrol som håndteres efterfølgende jf. Købeloven.

Alle reklamationer skal oprettes som en reklamationssag for korrekt håndtering og indsendes via vores reklamations formular.

Efter indsendt reklamation, vender vi retur hurtigt muligt, og bestræber os på at svare indenfor 3-5 hverdage.

Såfremt produktet er defekt; grundet manglende forståelse og overholdelse af medfølgende brugsmanual, samt evt. følge af misbrug eller testes fejlfrit, refunderer vi ikke købet, men tilbyder en evt. reparation imod merydelse på 399 kr, som inkluderer reparation, samt evt. udskiftning af reservedele samt returfragt.

I tilfælde af at produktet testes fejlfrit, fremsendes opkrævningsgebyr for test og forbrugt tid pr. påbegyndte time.

Opkrævningen kan aldrig overstige nyværdien for produktet og skal aftales forinden test foretages ud fra tilsendte oplysninger. Vi forbeholder os retten til ikke at returnere evt. køb før betaling er fortaget efter aftale omkring test på et reklamationsprodukt.

Du står selv for omkostningerne og emballage forbundet med at sende varen til reparation samt returfragt og vi forbeholder os retten til kun at modtage returvarer sendt med omdeling, da vi ikke modtager eller afhenter returpakker til pakkeshop mv.

Pakken skal sendes med omdeling til:
Zleepii ApS
Engen 5
6000 Kolding
Att: Rep
Mærkes med: Ordrenummer, navn, mobilnummer & email.

Vedlæg udfyldt returformular for korrekt håndtering.

Ved videresalg henvises der til forbrugeraftaleloven.
 
BEMÆRK AT ZLEEPII VUGGEMOTER KUN PASSER MED ZLEEPII'S EGNE FJEDRE. 

Vær opmærksom på, hvis du bruger andre fjedre end Zleepiis egne fjedre, så frafalder reklamationsretten. Vi kan kun stå inde for vores egne fjedre, da de er gennemtestede med Zleepii's Vuggemotor.

8.1 Reparation
I tilfælde af følgeskade defekt efter udført (tilkøbt) reparation, som ikke er dækket af evt. garanti eller som påviseligt kan påvises er sket i forbindelse med ukorrekt anvendelse jf. medfølgende brugsanvisning og med henvisning til Zleepii anbefalinger ved brugt køb, frasiger Zleepii sig ansvaret for evt. ny reparation eller erstatning.
 
9.0 Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Zleepii ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.
Du har altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig.

10.0 Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til reklamation@zleepii.dk inden for 24 mdr. fra købsdato. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
 
Det skal i forlængelse af ovenstående påpeges at medfølgende brugs & sikkerhedsanvisninger skal læses og følges før ibrugtagning, da reklamationsretten frafalder hvis ikke anvisningerne følges og korrekt overholdes.
Ligeledes skal vi på det kraftigste anbefaler Zleepii´s egne fjedre, da de passer til motoren. Bruger man en anden fjeder fra en anden producent, må diameteren på fjederen IKKE overstige mere end 40mm., da man ellers kan risikere slitage på træksnoren og at snoren kan briste. I dette tilfælde frafalder reklamationsretten.
 
11.0 Ansvar
Zleepii ApS fraskriver sig ethvert person eller materialeansvar ved køb af vuggemotor UDEN tilkøb af sikkerhedswire, samt hvis vores sikkerhedsbeskrivelser ikke er overholdt. Vi fraskriver os samtidig ethvert ansvar, hvis anvisninger ikke er blevet overholdt iht. oplysninger på hjemmeside samt tilhørende manualer og videoguides. Ansvaret tilfalder ene og alene kunden hvis ovenstående er gældende. Ethvert krav om erstatning afvises hvis ovenstående er gældende.

Zleepii ApS kan ikke drages til ansvar for evt. uheld i forbindelse med anvendelse af andre produkter end Zleepii´s ApS egne ved sammensætning af Zleepii´s produkter med andre mærker.

12. Betingelser for leje
Der henvises til særskilte lejebetingelser
13. Betingelser for lånemotor

I det tilfælde af at Zleepii ApS tilbyder en gratis lånemotor i forbindelse med gyldig reklamation gælder særskilte vilkår:

Kunden tilsendes en ny og gratis lånemotor som kompensation indtil evt. reparation af oprindelige købte vuggemotor kan foretages.

Kunden er erstatningspligtig for evt. ødelæggelse af motor, som følge af påviselig ukorrekt brug.

Retursendes lånemotoren ikke inden 14 dage fra modtagelse af returlabel forbeholder Zleepii ApS sig retten til at opkræve fuld betaling for lånemotor ved mulig inkassoopkrævning.

Husk, du kan spare penge ved at købe en af vores kombipakker.

Kurv

Ikke flere produkter tilgængelige til køb