Lejebetingelser

Leje-abonnementsperiode
Leje-abonnementsperioden træder i kraft, når vuggemotoren bestilles på webshoppen. Abonnementet fornyes automatisk efter 30 dage efter bestilling. Fornyelsesperioden er månedlig. Det er ikke muligt at forkorte en lejeperiode.

Lejer/abonnementstagers forpligtigelser
Lejer/abonnementstager er forpligtiget til at behandle vuggemotoren med omhu og give os øjeblikkelig besked på leje@zleepii.dk, såfremt eventuelle defekter eller skader opstår. Hvis vuggemotoren er misvedligeholdt ved returnering, refunderes det fulde depositum ikke. Hvis vuggemotoren mod forventning skulle gå i stykker i lejeperioden, skal lejer øjeblikkelig sende en mail med besked herom til leje@zleepii.dk.

Hvis lejer mister vuggemotoren, trækkes det fulde depositum. Lejer skal opdatere sine oplysninger ved at sende os en mail på leje@zleepii.dk, såfremt lejer får nyt betalingskort.

Depositum

Ved bestilling af en lejemotor betales 499 kr. i depositum, som tilbagebetales ved returnering med mindre at:

  • Motoren er misligholdt i henhold til medfølgende brugermanual.
  • Motoren returneres for sent.
  • Lejekontrakten misligholdes.
  • Dele til motoren mangler ved tilbagelevering.
  • Emballagen ikke medfølger ved tilbagelevering.

Opsigelse
Ønsker du at opsige din leje-abonnements aftale, skal du sende os en mail på leje@zleepii.dk, hvor du oplyser os dit ordrenummer. Lejen vil herefter ophøre ved modtagelse af returneret forsendelse og efter gennemgået kontrol. Så sletter vi din profil og leje-abonnement hvorefter du modtager en mail, hvor du skal bekræfte opsigelsen. 

Returnering ved lejeperiodens opsigelse
Motoren skal returneres som Erhvervspakke med omdeling til:

Zleepii ApS
Engen 5
6000 Kolding

Der kan bestilles en returlabel via flg. link: https://return.shipmondo.com/zleepii, som efterfølgende printes og placeres på pakken. Husk at udfylde og vedlægge en returseddel. Depositummet på 499 kr. tilbagebetales når vuggemotoren er modtaget på ovenstående adresse. Såfremt vuggemotoren modtages senere end den betalte leje, kan lejer risikere at noget af depositummet ikke tilbagebetales.

Vuggemotoren returneres i den originale indpakning, rengjort og i funktionsdygtig stand medmindre andet er oplyst. Hvis ovenstående vilkår ikke overholdes, forbeholder Zleepii ApS sig retten til at tilbageholde dele af eller hele depositummet for vuggemotoren. Depositummet tilbagebetales umiddelbart efter at vuggemotoren er leveret hos Zleepii ApS.

Køb af lejet motor
Det er muligt at købe den motor, som man allerede lejer og fratrække allerede betalt leje fra originalprisen. Dette tager vi et administrationsgebyr på 100 kr. for. Har du betalt leje, der overstiger prisen på motoren er det udelukkende administrationsgebyret, som du skal betale. Det er ikke muligt at få penge tilbage selvom den betalte leje overstiger købsprisen.

Send en mail til kontakt@zleepii.dk, hvis du ønsker at købe din lejemotor.

0