Spar 23%

Vuggemotor

Har dit barn svært ved at falde til ro og sove? Vores vuggemotor er udviklet til børn der har svært ved at sove eller kun sover i korte intervaller.

Udviklet og testet i Danmark samt CE-mærket.

Få en velfortjent pause med vores automatiske vuggemotor, der stille og roligt vugger din baby i søvn. Vuggemotorens bevægelser minder om tiden i moderens mave, hvilket virker beroligende og hjælper din baby med at falde til ro.

Zleepii Vuggemotoren er kraftig og stabil-  og passer til alle børn fra  3 kg. og helt op til 25 kg.

Vuggemotoren er den mest støjsvage vuggemotor på markedet og hastigheden justeres nemt. Vuggemotoren er udstyret med start/stop-funktion, så du ikke skal op og tænde og slukke på selve motoren.

Specifikationer

Indhold:
1 vuggemotor
Hvid strømforsyning til 220V
3 lukkede karabinhager med lås
Valgfri fjeder
Krympeflex til påmontering på karabinhager

Trækkapacitet
3-25 kg.

Valg af fjeder
En fjeder er ikke bare en fjeder. Forskellige fjedre har forskellig vandring og blødhed og virker til forskellige vægtklasser. Husk at fjedre bliver slidte med tiden, hvorfor man bør være forsigtig med at genbruge slyngevugger med tilhørende brugte fjedre og bør overveje at udskifte med tiden.

Hos Zleepii tilbyder vi 2 forskellige fjedertyper, som er tilpasset forskellige vægtklasser:
Multifjeder: 4-25 kg.
Trækfjeder Junior: 8-15 kg.

Trækfjederen er dansk produceret og kommer i en bomuldssok. Alle vores fjedre er gennemtestede i Danmark med tilhørende teoretisk beregning.

Læs og forstå brugermanualen inden brug. Har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Værd at vide

Når du bruger din vuggemotor og fjeder, er det vigtigt, at fjederen ikke klaprer under drift. Hvis den klaprer, når man skruer op for tempo-knappen, har man for lidt vægt i vuggen og skal enten skrue ned for tempo eller skifte til en blødere fjeder. Samtidig er det også vigtigt, at der ikke kommer høj støj fra motoren, da den i sig selv er meget lydsvag.

Anvender du vuggemotoren til en tvillingeslyngevugge, er det altid vigtigt at der er ligevægt. Det vil sige, at begge vugger skal have nogenlunde samme vægt med motoren tændt. Hvis dette ikke overholdes kan motoren trække skævt, hvilket kan forårsage evt. brist på træksnoren eller gøre indvendig skade på motoren.

Hvis man ønsker at kunne slukke og sætte timer på motoren, så kan den nemt tilkobles en WiFi/Bluetooth Smart Plug som fx. Philips Hue Smart Plug, så motoren kan styres via din smartphone eller tablet.

Gratis fragt
Vi sender din nye slyngevugge til nærmeste GLS pakkeshop – gratis.
5-stjernet kundeservice
Vi sidder klar til at hjælpe dig godt i gang med din nye vuggemotor
Dansk webshop
Du handler med dansk butik og støtter dansk iværksætteri

14 dages returret

Det er helt i orden at være i tvivl, så du har altid 14 dages returret

Sikker e-handel
Du handler sikkert online hos Zleepii med 3D-Secure

Køb samlet og spar penge

Spar 13%

Vuggemotor med slyngevugge

2.199,00 kr. Fra 1.999,00 kr.

Spar 33%

Stativ til slyngevugge

999,00 kr.

Wifi baby cam

399,00 kr.

0