Reklamation

Reklamation / udbedring af fejl:

Har du en vare du vil reklamere over, beder vi dig om at udfylde reklamationsformularen med de information vi efterspørger. Vi bestræber os på at besvare alle eventuelle reklamationer indenfor 24 timer på alle hverdage, og tager alle reklamationer meget seriøst, da vi netop ved hvor vigtig og nødvendig en hurtig respons og afhjælpning er. Reklamation behandles kun ved udfyldelse af reklamationsformularen.

Da de fleste forekommende fejl eller reklamationer kan afhjælpes via fjernhjælp bedes nedenstående informationer udfyldes i reklamationsformularen; for at vi nemmest kan behandle sagen, så hurtigt som muligt.

– Ordrenummer.
– Kort forklaring på evt. problem/fejl.
– Oplysning om barnets nuværende vægt.

Købeloven giver dig 2 års reklamationsret fra den dag du køber din vare.

Viser en vare sig at have en fejl eller mangel, vil Zleepii ApS altid have motoren tilsendt til kontrol jf. Købeloven med udgangspunkt i at afhjælpe evt. problemer ved at tilbyde en af nedestående løsninger efter modtagelse og kontrol af en evt. defekt vare:

– Du kan få manglen afhjulpet, ved at få varen repareret, hvis dette er muligt.
– Du kan få varen byttet til en ny vare.
– Du kan få et afslag i prisen.

Ovenstående afhænger af den konkrete situation, som vi vurderer i samråd med dig efter eventuel returmodtagelse. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtigt brug iht. medfølgende brugermanual af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Reklamation kan kun afgives fra selvsamme kunde som har afgivet bestilling.

Ved returnering skal du huske at udfylde og vedlægge retursedlen i returforsendelsen.

Såfremt produktet er defekt; grundet manglende forståelse og overholdelse af medfølgende brugermanual, samt eventuel følge af misbrug eller testes fejlfrit, refunderer vi ikke købet, men tilbyder en evt. reparation imod merydelse på 199 kr, som inkluderer reparation, evt. udskiftning af reservedele samt returfragt.

Ved videresalg henvises der til forbrugeraftaleloven for private.

Bemærk, at Zleepiis Vuggemotor kun passer med Zleepiis egne fjedre.

Vær opmærksom på, hvis du bruger andre fjedre end Zleepiis egne fjedre, så frafalder reklamationsretten. Vi kan kun stå inde for vores egne fjedre, da de er gennemtestede med Zleepii’s Vuggemotor.

3 + 6 =

Kontakt

Zleepii ApS
CVR: 41645342

Kontor:
Zleepii ApS
Gl. Tved 25D
6000 Kolding

Lager & Reparation:
Engen 5
6000 Kolding

Telefon: +45 71929017
(Man-tors: 10:00-14:00)

Mail: kontakt@zleepii.dk
(Vi svarer indenfor 24 timer på hverdage)

Kan vi hjælpe dig?

0
Indkøbskurv