Trustpilot

Reklamation

Eventuel reklamation bedes udelukkende sendes til: reklamation@zleepii.dk for korrekt samt hurtigere behandling. Vi bestræber os på at besvare alle eventuelle reklamationer indenfor 24 timer på alle hverdage og tager alle reklamationer meget seriøst, da vi netop ved hvor vigtig og nødvendig en hurtig respons og afhjælpning er. Reklamation behandles kun ved henvendelse hertil reklamation@zleepii.dk.

Da de fleste forkommende fejl eller reklamationer kan afhælpes via fjernhjælp bedes nedenstående fremsendes; for at vi nemmest kan behandle sagen, så hurtigt som muligt.

Købeloven giver dig 2 års reklamationsret fra den dag du køber din vare.

Viser en vare sig at have en fejl eller mangel, vil Zleepii ApS altid have motoren tilsendt til kontrol jf. Købeloven med udgangspunkt i at afhjælpe evt. problemer ved at tilbyde en af nedestående løsninger efter modtagelse og kontrol af en evt. defekt vare:

- Du kan få manglen afhjulpet, ved at få varen repareret, hvis dette er muligt.

- Du kan få varen byttet til en ny vare.

- Du kan få et afslag i prisen.

Ovenstående afhænger af den konkrete situation, som vi vurderer i samråd med dig efter returmodtagelse. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtigt brug iht. medfølgende brugsmanual af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Reklamation kan kun afgives fra selvsamme kunde som har afgivet bestilling

Du bedes i forlængelse af evt. reklamation fremsende følgende oplysninger for at vi kan behandle din klage på bedste vis;

- Ordrenummer.
- Kort forklaring på på evt. problem/fejl.
- Vedhæftning af tydelige billeder og meget gerne video.
- Oplysning om barnets nuværende vægt.


Ved returnering skal du huske at udfylde og vedlægge retursedlen i returforsendelsen.

Såfremt produktet er defekt; grundet manglende forståelse og overholdelse af medfølgende brugsmanual, samt evt. følge af misbrug eller testes fejlfrit, refunderer vi ikke købet, men tilbyder en evt. reparation imod merydelse på 199 kr, som inkluderer reparation, evt. udskiftning af reservedele samt returfragt.

Ved videresalg henvises der til forbrugeraftaleloven for private.
 

BEMÆRK AT ZLEEPII VUGGEMOTER KUN PASSER MED ZLEEPII'S EGNE FJEDRE. 

Vær opmærksom på, hvis du bruger andre fjedre end Zleepiis egne fjedre, så frafalder reklamationsretten. Vi kan kun stå inde for vores egne fjedre, da de er gennemtestede med Zleepii's Vuggemotor.

Trustpilot